Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dækspecialist samler sit danske hovedkontor i Skanderborg

Fredag 27. marts 2015 kl: 11:43
Af: Redaktionen

Dæk- og autoservicekæden Euromaster Danmark samler administrationen i et nyt hovedkontor på Krøyer Kielbergs Vej i Skanderborg. Det ventes at give en række fordele for både virksomhed og kunder

Dækspecialist samler sit danske hovedkontor i Skanderborg
Ove Eichler, administrerende direktør for Euromaster Danmark.
Hidtil har Euromaster Danmark haft to kontorer - i henholdsvis København og Viborg - samt et bogholderi i Varberg i Sverige. Med det nye hovedkontor i Skanderborg, hvor alle centrale administrative funktioner bliver samlet, er det slut. 


- Det giver god mening for vores forretning at samle administrationen på et decideret hovedkontor i stedet for at have funktionerne spredt i Danmark og Sverige. Det er nemt at forestille sig, at det her kommer til at føre en masse positivt med sig, siger Ove Eichler, der er administrerende direktør for Euromaster Danmark.
 

Blandt andet kommer virksomheden til at spare en del huslejeomkostninger ved at sammenlægge administrationen, mens en højere generel kunde- og medarbejdertilfredshed helt sikkert også smitter af på både top- og bundlinje. Direktøren vurderer, at placeringen i Skanderborg er helt ideel for Euromaster.


- Vi får mulighed for at tiltrække flere kompetente og attraktive medarbejdere. Nye medarbejdere kan komme fra blandt andet Aarhus eller Trekantområdet, ligesom vi med placeringen i Skanderborg også kan fastholde vores gode medarbejdere fra det tidligere kontor i Viborg. Alt i alt er det et ideelt geografisk udgangspunkt.     


Godt for kunder og medarbejdere
En af de store fordele ved den nye struktur er ifølge Ove Eichler, at kunderne vil opleve en mere professionel og hurtigere service. Direktøren forventer, at Euromaster bliver endnu mere kundeorienteret, fordi også samarbejdet med kunderne foregår hurtigere og mere professionelt, når de forskellige afdelinger er placeret på samme adresse.


For medarbejderne er det åbenlyst, at et centralt hovedkontor bliver en lettelse i hverdagen. - - Tidligere har der været medarbejdere, der ikke var helt klar over, hvem de skulle kontakte med et problem eller en henvendelse, men de udfordringer forsvinder i hvert fald nu, siger Ove Eichler.
 

Euromaster antager, at kunder anser hastighed og reaktionstid som vigtige parametre for at yde en god kundeservice. Disse kundeforventninger vil Euromaster i langt højere grad end tidligere kunne leve op til med det nye hovedkontor i Skanderborg.
 

Det nye hovedsæde kommer til at huse både salg, marketing, økonomi, it, indkøb, HR og Euromaster Danmarks ledelse. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst