Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Nyt netværk skal skabe lokale arbejdspladser og vækst

Torsdag 26. marts 2015 kl: 11:22
Af: Redaktionen

Energistyrelsen har indledt udbudsprocessen for de mulige placeringer til nye kystnære havmølleparker. Én af dem er Smålandsfarvandets Havmøllepark. Hvis Smålandsfarvandets Havmøllepark vælges, vil det give mange nye muligheder for lokale virksomheder på Lolland og Falster

Nyt netværk skal skabe lokale arbejdspladser og vækst
Bandholm Havn er en mulig basehavn for en Smålandsfarvandets havmøllepark.
Derfor har FB Suppliers-netværket dannet Smålandsfarvandets Windsupport. Et nyt datternetværk som automatisk trækker på de medlemmer af FB Suppliers, som er interesseret i at levere ydelser til en mulig kommende havmøllepark. 


Et af de medlemmer er Bandholm Havn på Lolland, som har en fordelagtig placering for at servicere havmølleparken, under opbygningen, og som kan fungere som støttehavn i de 25-30 år, hvor produktion og vedligehold vil foregå. 


- Det er en unik mulighed for Bandholm Havn. At blive centrum og støttehavn for Smålandsfarvandets Havmøllepark vil give et ekstra liv på havnen. Det vil involvere mange lokale virksomheder og skabe mange arbejdspladser - direkte som indirekte. Jeg vurderer, at Bandholm Havn har gode chancer for at blive valgt, fordi vi har en optimal beliggenhed, siger Christoffer Knuth, der ejer af Bandholm Havn. 


Blue Water Shipping, som i dag driver Bandholm Havn for Knuthenborg Gods, har stor erfaring med driften af støttehavne fra blandt andet Esbjerg, Grenaa og Rømø. 


- Vores erfaring viser, at der udover pakhus, kontor og plads til skibe skal bruges alle slags håndværkere, bus/taxatransport af sejlende personale, overnatning på hotel og bespisning plus private fornødenheder til de cirka 30-50 personer, der vil blive tilknyt- tet en sådan base i hele perioden. Vi er derfor glade for at kunne støtte det nye net- værk med ydelser, som ligger inden for vores ekspertise, siger Niels Tolstrup, direktør for forretningsudvikling i Blue Water Shipping og næstformand i FB Suppliers. 


Holger Schou Rasmussen, borgmester i Lolland Kommune, hilser det nye netværk velkommen, og han er glad for det lokale initiativ, som kan skabe flere lokale arbejds- pladser og vækst i området. 










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst