Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Besøgstallet kørte frem på transportmessen i Herning

Mandag 23. marts 2015 kl: 09:23
Af: Redaktionen

Der var optimisme at spore allerede torsdag, da transportmessen i Herning blev åbnet af transportminister Magnus Heunicke (S). Optimismen for ud for messen om at nå et besøgstal på 17.000 holdt også og mere til. Da den sidste gæt var gået søndag eftermiddag kunne MCH Messecenter Herning konstatere, at besøgstallet nåede langt over det forventede og landede på 22.068

Besøgstallet kørte frem på transportmessen i Herning
På transportmessen Transport 2015 fyldte 247 udstillere ni af hallerne. Og tilfredsheden med messen var tydelig de fleste steder. Et eksempel var Broshuis Scandinavia, hvor Preben Holm-Jensen, direktør i Broshuis Scandinavia, i løbet af messen lavede tilbud til mange nye potentielle kunder.


- Det er jo klart, at når man skal lave nogle tilbud, så er det fordi, der forhåbentlig er nogle, der gerne vil købe vores produkter. Jeg tror på, at der er optimisme i det, siger Preben Holm-Jensen.


Optursstemningen smitter af i ordrebøgerne
Hos en af landets førende reservedelsproducenter, Besko, har der været mange højdepunkter på messen. Virksomheden havde ti sælgere med på messen, og de fik ikke lov til at stå stille ret lang tid af gangen. Det har resulteret i flere nye ordrer og en generel optursstemning blandt både sælgere og besøgende på den store stand.


- Vi kan mærke, at hvor kunderne før måske holdt lidt igen, så er optimismen tilbage nu. Folk har mod på at købe igen, og folk er endda kommet hen og har fortalt, at de har udvidet deres medarbejderstab. Det viser jo, at vi er på rette vej, siger driftschef Kim B. Jepsen, Besko, der samtidig glæder sig over, at det er en styrket transportmesse, han tager hjem fra søndag aften.


Ovenpå en vellykket messe med bragende fremgang er det en yderst tilfreds MCH direktør, der gør status.


Transportbranchens virksomheder og kunder hånd i hånd
- Det er overvældende, at messen har leveret en fremgang på imponerende 54 procent. Det viser, at transportbranchen på trods af hårde tider de seneste år er en enormt stærk og hårdfør branche. I MCH er vi utrolig glade og stolte af at kunne være med til at føre virksomheder og kunder sammen, så fremgangen forhåbentlig kan fortsætte i branchen efter Transport 2015, siger administrerende direktør Georg Sørensen, MCH.


Transport 2015 er Skandinaviens største indendørs fagmesse for transportbranchen. Messen fandt sted i MCH Messecenter Herning fra 19. til 22. marts. Næste gang, der er transportmesse i Herning er i dagene fra 23. til 26. marts 2017.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst