Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportkoncern ruller videre med reservedele til lastbiler og busser

Onsdag 4. marts 2015 kl: 09:30
Af: Redaktionen

Den svenske producent af lastbiler og busser - Volvo - forlænger sin mangeårige aftale med transportkoncernen TNT med endnu tre år. Kontrakten dækker leverancer mellem Volvo's produktionsenheder og til eftermarkedet hos forhandlere i hele Europa

Kontrakten mellem TNT og AB Volvo's lastbil- og bus-enhed omfatter TNT's håndtering af hasteforsendelser af reservedele og komponenter mellem produktionsenheder og de europæiske forhandlere. Leveringerne sker typisk dag-til-dag og inden klokken 7.00 morgen uanset, hvor forhandleren har til huse.


I praksis vil TNT stå for fragt af komponenter og reservedele fra over 800 producenter ud til Volvos produktionsenheder i Sverige, Belgien, Frankrig og Polen plus forhandlernettet i hele Europa.


I dag har færre og færre producenter og forhandlere opbygget decentrale lagre. Dermed stiger behovet for, at komponenter og reservedele kan bestilles og leveres med kort varsel. I aftalen mellem Volvo og TNT døgnovervåger TNT al transport fra dør-til-dør og sikrer dermed, at Volvos mål om præcis levering og lav lagerbeholdning bliver opfyldt.


Samarbejdet mellem TNT og Volvo går over 20 år tilbage. Udover samarbejdet om leverancer til det europæiske marked har TNT også kontrakt på håndtering af reservedele mellem Europa og Volvo's produktion af lastbiler i byen Hagerstown i staten Maryland i USA.


Såvel interne leveringer mellem produktionsenheder som leverancer til bilindustriens eftermarked er et fokusområde for TNTs fremadrettede strategi. Det er således et serviceområde, der bliver tilgængelig for stadig flere kunder inden for autobranchen, teknologi og industri i 2015.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst