Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportkoncern vil gerne levere pakken i første forsøg

Torsdag 19. februar 2015 kl: 09:12
Af: Redaktionen

Når forsendelser leveres i første forsøg, er det godt for kundetilfredsheden og bundlinjen. Derfor har transportkoncernen TNT i Danmark søsat et program på sine to depoter, hvor chauffører og medarbejdere på kontoret finder korrekte modtageradresser for at få pakken leveret i første forsøg. - Vi vil rigtig gerne sikre os, at vores kunder modtager deres forsendelser som forventet. Derfor forsøger vi nu proaktivt at kontakte firmaer og private, vi ikke kan levere til, når vi kommer ud på leveringsadressen. Enten via chaufførernes telefoner eller fra et par medarbejdere i vores operation, siger Susanne Vatta, der er administrerende direktør i TNT Danmark

TNT Danmark har med det nye projekt sat sig som mål, at andelen af forsendelser, som lander hos deres modtager i første leveringsforsøg, skal vokse. Antallet af genleveringer skal ned, da det giver mindre besvær for modtagerne og færre omkostninger for TNT.


Med projektet trænes TNTs chauffører og udvalgte medarbejdere i henholdsvis Kolding og Hvidovre til - som et hold - at finde korrekte adresser eller kontaktpersoner hos firmaer og private, der ikke er hjemme, når chaufførerne banker på. De centrale redskaber er en ekstra indsats fra chaufførerne og medarbejderne på kontoret, som med telefon og internetsøgninger får kontakt til modtagerne.


- Vi vil rigtig gerne sikre os, at vores kunder modtager deres forsendelser som forventet. Derfor forsøger vi nu proaktivt at kontakte firmaer og private, vi ikke kan levere til, når vi kommer ud på leveringsadressen. Enten via chaufførernes telefoner eller fra et par medarbejdere i vores operation, der sammen med chaufførerne har fået ansvar for at løfte vores hitrate, når det handler om levering i først forsøg, siger Susanne Vatta og tilføjer:


- Man undervurderer let, hvad det har af afledte omkostninger, når vi ikke leverer forsendelserne første gang, vi er ude. De fleste tænker måske, at omkostningen bare er en genlevering. Men, når en forsendelse lander tilbage på depotet, starter en hel kæde af efterbehandlingsprocesser, der føjer skjulte omkostninger til leverancen.


På globalt plan har TNT iværksat en lang række små og store initiativer, som skal optimere selskabets performance. Målet er endnu mere tilfredse kunder, en mere effektiv drift og ikke mindst at løfte indtjeningen. Det netop igangsatte projekt i Danmark er et eksempel på, hvordan TNT arbejder med finde alle de områder, hvor der er potentiale for at forbedre den daglige operation.


Om TNT
TNT er en af verdens største transportleverandører. Hver dag året rundt leverer TNT tæt på en million fragtleverancer - fra dokumenter og pakker til store godsforsendelser. Selskabet driver et veludbygget netværk på veje og i luften over Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien, Stillehavsregionen og i Nord- og Sydamerika. I 2014 omsatte TNT for 6,68 milliarder euro.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst