Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Schmitz Cargobull skal levere 3.000 trailere til DSV

Tirsdag 27. januar 2015 kl: 11:42
Af: Redaktionen

De 3.000 trailere, der alle er gardintrailere, kan sættes på togvogne, sendes med færger og trækkes af lastbiltrækkere. Den første af de 3.000 nye trailere blev leveret mandag i denne uge af Ulrich Schöpker og Josef Warmeling fra Schmitz Cargobull AG til DSV's chef for materiel, Søren Lund

Schmitz Cargobull skal levere 3.000 trailere til DSV
Det er kun godt ti dage siden, DVS A/S bestilte de mange trailere hos den tyske trailerproducent. Men Schmitz Cargobull nåede at levere en færdig gardintrailer malet i DSV's farver og med DSV's logo til den aftalte tid.


Schmitz Cargobull bygger sin produktion på et velfungerende logistiksystem, der søger for at delene til trailerproduktionen er til stede, når de skal bruges. I særlige tilfælde kan produktionsprocessen sættes sammen, så en trailer kan bygges på 18 timer.


Selvom den første af de mange trailere blev leveret mandag, vil de næste 2.999 trailere blive produceret og løbende leveret over de næste to år. Det drejer sig både om universale trailere og mega-trailere fra schmitz Cargobull.


Trailerne bliver alle leveret med Schmitz Crgobull's Rotos-system, der omfatter skivebremser, vedligeholdelsesfrie aksler og et elektronisk sikkerhedssystem, der hjælper chaufføren i vanskelige trafiksituationer. Derudover har de et højdejusteringssystem - Varios - så trailerhøjden kan indstilles efter lokale og nationale forhold.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst