Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk pakkeløsning kører ind i Sverige

Mandag 26. januar 2015 kl: 13:35
Af: Redaktionen

DHL Express har indgået en aftale med danske SwipBox, så svenskerne ligesom danskerne kan hente deres pakker, der bliver sendt med DHL Express, samme sted, som de køber ind

SwipBox's pakkeløsning er blevet lanceret i de første 20 butikker i svenske byer og flere kommer til i løbet af året. DHL Express bliver i samarbejde med SwipBox de første til at lancere denne form for pakkeløsning i Sverige. SwipBox har været på det danske marked i omkring halvandet år


- For os er det en utrolig stor glæde, at vi nu kan tilbyde svenskerne samme gode service og kundeoplevelse, som vores danske kunder har nydt godt af, siden vi lancerede SwipBox for halvandet år siden. Dengang ønskede vi at give danskerne en nemmere pakkelevering, og det er det samme, vi også ønsker i Sverige, siger Henrik Gedde Moos, der er en af grundlæggerne af SwipBox og ansvarlig for international forretningsudvikling.


Nemmere e-handel med løsninger som SwipBox
SwipBox har i dag over 370 selvbetjente pakkeautomater opstillet i Danmark. I Sverige vil SwipBox i første omgang opsætte 60 selvbetjeningsautomater, men planerne for Sverige er at udbrede konceptet sammen med DHL Express, så det dækker hele landet så hurtigt som muligt.


DHL Express ser specielt et potentiale i SwipBox til at levere pakker fra e-handelsbutikker fra Sverige og udlandet.


I Sverige leverer DHL Express flere tusind pakker fra udlandet til privatpersoner hver måned, og antallet stiger kraftigt. DHL Express leverer normalt de mange pakker til virksomheder og privatpersoner derhjemme.


- Men vores kunder efterspørger også en løsning, hvor de kan hente deres pakker i automater placeret i for eksempel dagligvarebutikker. Det gør e-handel meget mere simpel, og vi planlægger en kraftig udvidelse med flere hundrede pakkeautomater over hele Sverige på kort tid, siger Ted Söderholm, der er administrerende direktør for DHL Express i Sverige.


SwipBox og e-handel vokser
SwipBox blev grundlagt i Danmark for halvandet år siden som et alternativ til eksisterende løsninger til pakketransport. Virksomheden er siden vokset markant - blandt andet fordi SwipBox løbende har etableret partnerskaber med en række e-handelsbutikker såsom Saxo.com, Bilka.dk, Stylepit.com og Trendsales.dk.


Kunderne efterspørger muligheden for at købe varer online og hente dem i det lokale supermarked, og det har givet stærk vækst hos blandt andet SwipBox.


- Nethandlen i Danmark og i resten af Europa vokser markant i disse år, og det mærker vi hos SwipBox på flere måder. Dels har vores koncept på kort tid vist, at forbrugerne efterspørger nem levering, men også logistikvirksomheder både i Danmark og udlandet efterspørger nemmere og billigere løsninger, når de skal levere pakker til private, siger Steen Sørensen, administrerende direktør i SwipBox.


- Derfor har vi også stor tiltro til, at SwipBox vil vokse markant i de kommende år både i Danmark, Sverige og andre lande, siger han videre.
 


Om Swipbox

  • SwipBox blev lanceret i maj 2013 og har udviklet sig til en markant og anderledes pakkeleverandør på det danske pakkemarked
  • SwipBox er i dag tilstede i over 370 dagligvareforretninger over hele landet, hvorfra man kan sende og modtage pakker via selvbetjeningsautomater
  • Fra starten har SwipBox valgt at samarbejde med de største virksomheder inden for e-handel i Danmark og er pakkeleverandør for blandt andet Saxo.com, Stylepit.dk, Trendsales.dk og Bilka.dk. 
  • Via partnerskaber med de netbutikkerne bliver SwipBox brugt til at sende og modtage pakker




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst