Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vekselladene bliver længere

Mandag 26. januar 2015 kl: 10:29
Af: Redaktionen

Den danske transportkoncern, DFDS, der både opererer skibe, men også tilbyder logistikløsninger i for af eksempelvis intermodale transporter mellem Danmark og Italien, skifter korte veksellad ud med længere veksellad. Baggrunden er stigende priser på et løft, som kombiterminalerne i Danmark har indført

Med prisstigningen på løft bliver det forholdsmæssigt for dyrt for DFDS at operere med de korte veksellad på 7,45 og 7,82 meter, som transportkoncernen i dag hovedsageligt benytter. Derfor begynder DFDS en udfasning af vekselladene, som vil blive erstattet med 13,70 meter lange huckepack-trailere opbygget som standard løftbare gardintrailere.


- Dermed får vi dels færre løft til den samme godsmængde, og dels får vi samme materiel som andre steder i DFDS Logistics netværket. Det giver os bedre muligheder for at kombinere kørslen med vores øvrige forretning, så vi kan reducere tomkørsel, forbedre rotationstiden for vore trailere samt veksellad og øge vores konkurrencedygtighed, siger Jan Skov, der er direktør for Intermodal, DFDS Logistics. 


DFDS sætter årligt omkring 13.000 transporter på banen mellem Skandinavien og Italien. Godset er eksempelvis fødevarer, øl, papir, stål, komponenter og andet gods til Italien, og italienske produkter som vin, pasta, skinke, fliser retur til Skandinavien.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst