Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

DFDS har fundet et skib mere til Dover-Calais-overfarten

Fredag 23. januar 2015 kl: 16:36
Af: Redaktionen

Siden ro-pax skibet »Dieppe Seaways« i slutningen af november blev leveret tilbage til sin ejer, har DFDS sonderet markedet for et erstatningsskib, så rederiet igen kunne komme op på to skibe på Dover-Calais-overfarten. DFDS meddeler, at der er sat underskrift på en aftale om chartring af et andet ro-pax skib, der efter et værftsophold vil være tilpasset en fremtid på DFDS' rute over Den engelske Kanal

Det nye skib på ruten er »Stena Nordica«, som med charter-aftalen bliver flyttet fra sin rute over Det irske Hav mellem Holyhead og Dublin til Den engelske Kanal. 


- Vores kunder og kolleger har lidt under, at vi dels har manglet et skib, og dels har måttet døje med en dårligt fungerende maskine på »Calais Seaways«. Med et nyt skib og det kommende motorskifte på »Calais Seaways«, vil vi være tilbage på den tidligere frekvens og klædt på til at gøre sejlturen til en god oplevelse for vores kunder og en god arbejdsplads og forretning for DFDS," siger Peder Gellert fra DFDS.


Det nye skib på DFDS' rute - »Stena Nordica« er 169,8 meter langt, 24 meter bredt og har en kapacitet på 405 passagerer og 375 biler. Skibet råder i alt over 1.949 lane meter til gods. 


Ifølge DFDS's koncernchef, Niels Smedegaard, er indsættelsen af »Stena Nordica« - der vil sejle i DFDS' farver og under et nyt navn - også et resultat af Competiton Appeal Tribunals beslutning fra 9. januar, der dømte Eurotunnels færgeforbindelse MyFerryLink ude.


- For os var det afgørende. Vi har nu et grundlag for at tænke mere langsigtet og sætte fart i vores planer for udviklingen af sejladsen på Kanalen. Det glæder mig ikke mindst for de mange franske medarbejdere på Dover-Calais, der har været berørt af den langvarige usikkerhed, som sagen har skabt, siger Niels Smedegaard.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst