Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportorganisation søger kandidater til Danish Transport Award 2015

Tirsdag 23. december 2014 kl: 15:11
Af: Redaktionen

Transportorganisationen ITD arrangerer igen i samarbejde med Danske Transport Medier, der tæller Lastbilmagasinet, Transinform og Danmarks Transport Tidende, Danish Transport Award. I 2015-udgaven, hvor man kan indstille en kollega - eller sig selv - er der pengepræmier til Årets Virksomhed og Årets Medarbejder


Danish Transport Award blev første gang uddelt under gallashowet i forbindelse med ITD's generalforsamling i april.


I 2015 er konceptet er det samme, som i 2014: Arrangørerne opfordrer alle i transportbranchen til at indstille en kollega til en af de tre priser - Årets Medarbejder, Årets Mindre Transportvirksomhed (under 10 lastbiler) samt Årets Større Transportvirksomhed (over 10 lastbiler). Man kan indstille sig selv, hvis man synes, man har gjort sig fortjent til prisen.


Temaet for Danish Transport Award er innovation og udvikling. Arrangørerne er derfor særligt på udkig efter virksomheder og medarbejdere, som har været med til at rykke grænserne i en positiv retning i transporterhvervet. Alle store og små ideer, som er med til at gøre transportarbejdet lidt mere smart og effektivt, tæller.


- Det er de gode påfund og den professionelle udvikling, som vi skal leve af nu og i fremtiden i det danske transporterhverv. Derfor retter vi projektørlyset i den retning med Danish Transport Award. Vi glæder os til at få en masse gode påhit og dygtige forretninger under luppen, siger ITD's administrerende direktør Jacob Chr. Nielsen.


Hos Danske Transportmedier peger direktør Bjarne Routhe på, at han er glad for at være med til at fejre de dygtigste kræfter i lastbiltransporten. 


- Der sker hele tiden nye landvindinger ude i virksomhederne, og det vil vi rigtigt gerne medvirke til at få frem i lyset, siger han.


De tre 2015-priser bliver uddelt i forbindelse med ITD's generalforsamling 18. april 2015 på Hotel Munkebjerg i Vejle. Fristen for indstillinger af kandidater er fredag 6. februar 2015.


Man kan fortage indstillinger og læse konkurrencereglerne via ITD's web-side på itd.dk




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst