Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Truckimportør tager kæmpespring

Torsdag 18. december 2014 kl: 09:11
Af: Hans Windeløv, L&T

Dansk Materiel Service er kåret af Dagbladet Børsen som gazelle-vinder 2014. Virksomheden, der åbner nye lokaler i Hobro, udvikler sig med stormskridt

Det går godt for importøren af Hyundai gaffeltruck, Dansk Materiel Service. Fremgang og kontinuerlig vækst har styrket virksomheden og har samtidig skabt behov for en udvidelse af de fysiske rammer.


Her har folkene i virksomheden reageret hurtigt. Resultatet er, at man netop har fejret indflytningen i et nyt hovedkvarter på Havrevænget i Hobro.


De nye faciliteter indeholder komplet værksted, reservedelslager, vaskeplads, udstillingslokale med nye og brugte maskiner og huser samtidig administrationen.


Ud over udvidelsen af de fysiske rammer viser fremgangen i virksomheden sig også ved, at Dansk Materiel Service er blevet kåret som Gazelle 2014 af Dagbladet Børsen.


Kort fortalt er definitionen på en gazelle, en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.


Den rigtige strategi
- Det er første år, vi kan deltage i konkurrencen, så vi er naturligvis hamrende stolte. Det understreger virkelig, at vi fra starten har haft den rigtige strategi om at opbygge et anderledes truckfirma bygget på blandt andet vores "Ren Service-koncept", som altså står for, at vores truckservice-produkter er fuldt gennemskuelige, siger Per Due Thomsen, regionschef og partner i Dansk Materiel Service.


- Derudover er vi importør at to stærke brands. Vi er importør af det komplette program af gaffeltruck og stablere fra Hyundai, ligesom vi importerer FIMAP rengøringsmaskiner, som lever op til danske virksomheders store krav til innovation og kvalitet, siger han.


Gazelle-kåringen løb af stablen 21. oktober. Den 1. oktober tog man de nye lokaler i brug i Hobro. Det blev behørigt fejret med et åbent hus arrangement for kunder, leverandører og samarbejdspartnere den 31. oktober.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst