Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Arriva Danmark vandt to priser

Fredag 31. oktober 2014 kl: 12:30
Af: Redaktionen

Arriva Danmark vandt både CSR People Prize og CSR Diversity Prize, da CSR Fonden torsdag aften uddelte priser ved CSR Awards 2014. Arriva var som den eneste virksomhed nomineret i to kategorier og endte med at vinde dem begge

Arriva vinder priserne, fordi socialt ansvar ifølge dommerkomitéen er »strategisk forankret på alle niveauer i Arriva, der formår at se værdien i medarbejdernes mangfoldige kompetencer. Arriva tænker socialt ansvar systematisk ind i virksomhedens arbejdsområder - og viser stor bredde og kreativitet i sine tiltag for at indsluse og fastholde udsatte grupper på arbejdsmarkedet«.


Medarbejdernes fortjeneste
I Arriva er der stor begejstring over, at indsatsen er blevet bemærket og har ført til to CSR Awards.


- Vi havde en stille forhåbning om, at vi ville én pris, når vi nu var nomineret i to kategorier, men vi havde ikke drømt om, at vi ville vinde dem begge. Det er helt forrygende og en stor cadeau til alle de medarbejdere, der hver eneste dag får deres kolleger til at føle sig velkomne på arbejdspladsen - også selv om de måske har en anden tro, etnicitet eller seksualitet eller ikke er i stand til at løfte en lige så stor byrde som dem selv, siger administrerende direktør Nikolaj Wendelboe fra Arriva Danmark.


Socialt ansvar er et af fem overordnede fokusområder i Arriva Danmark, der de senere år har iværksat en række tiltag for blandt andet at forbedre medarbejdernes helbredstilstand og styrke virksomhedens mangfoldighed.


- Socialt ansvar handler i vores øjne om at være en samvittighedsfuld arbejdsgiver, der har et reelt ønske om at skabe en bedre tilværelse for både nuværende og kommende generationer. Og belønningen består ikke kun i større arbejdsglæde blandt medarbejderne og et mere bæredygtigt samfund - men også i bedre økonomiske resultater for virksomheden. Det oplever vi dagligt i Arriva, og derfor giver det mening på alle planer at arbejde strategisk med CSR, siger Nikolaj Wendelboe.


Virksomhedsforum For Socialt Ansvar står bag CSR People Prize, mens ISS står bag CSR Diversity Prize.

Om socialt ansvar i Arriva Danmark

Arriva har:
  • skabt sundhedsprogrammet 'Et godt liv med Arriva', der er med til at sikre medarbejderne et længere og bedre liv. Arriva har sin egen sundhedsbus og to sundhedskonsulenter, der kører ud til medarbejderne og tilbyder helbredstjek og kurser i bedre livsstil. Arriva er sundhedscertificeret af Dansk Firmaidrætsforbund.
  • en diversity manager, der har til opgave at styrke mangfoldigheden, og Arrivas ledere bliver undervist i mangfoldighedsledelse for at blive bedre til at bringe medarbejdernes forskellige kompetencer i spil. Arriva har også et mangfoldighedsboard med 21 ledere og medarbejdere, der mødes to gange om året for at diskutere aktuelle problemstillinger, der knytter sig til medarbejdernes forskellighed.
  • en seniorordning, der tilbyder medarbejdere over 60 år særlige ansættelsesvilkår, så de har mulighed for at blive længere på arbejdsmarkedet. Arriva har i samarbejde med uddannelsescentret UCplus og jobcentrene i hovedstaden skabt en ungdomsuddannelse for buslærlinge. Og Arriva tilbyder også en ny chaufføruddannelse for nydanske kvinder.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Aarhus Letbane fejrer fem år med den fulde strækning
- Bilhandler er endt i skifteretten
- Region Syddanmark stopper med at købe nye benzin- og dieselbiler ved udgangen af året
- Tysk koncern skal opgradere S-banen til førerløs togdrift
- To virksomheder kan byde på støttesystemer
- Flere vælger at rejse med bus, tog og letbane i Region Midt
- Nordjyske busser og tog kørte med flere passagerer
- Lokal togoperatør justerer køreplaner og togenes længde
- Forhandler af store og små køretøjer er tilfreds med 2023-resultatet
- Lufthavn på Djursland får vinterafgange til skiområdet i Sverige og Norge
- Fredag 19. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- 30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst