Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk it-virksomhed på transportområdet bliver en del af irsk koncern

Torsdag 30. oktober 2014 kl: 09:02
Af: Redaktionen

Den irske it-virksomhed, AMCS Group, har købt den danske udbyder at it-systemer til transporterhvervet Transvision. Der med udvider AMCS Group sin produktportefølje og markedstilstedeværelse og skaber et med egne ord et transport management-system i verdensklasse

AMCS Group er en af de førende inden for ERP-systemer til primært affaldsbranchen, mens Transvision A/S er ledende inden for udvikling af systemer til transportplanlægning og -optimering. AMCS og Transvision har været samarbejdspartnere i en årrække, hvorved AMCS har fået et nært kendskab til styrken ved Transvisions teknologi og produkter. 


AMCS Group's hovedsystemer er Transport-EPR-systemerne, ELEMOS og Tower. Dertil kommer mobil-, vejnings- og datafangstsystemer. AMCS' platform, som anvendes af mange af verdens største affaldsselskaber, håndterer for over 4 milliarder euro i kundetransaktioner årligt samt over 20.000 biler og 2.000 lokationer. 


- Transvision er absolut den bedste leverandør, jeg har stødt på, inden for avancerede systemer til transportplanlægning og -optimering. Dette opkøb både komplementerer og øger vores eksisterende software, og det giver os en enestående strategisk tilgang til værdiskabende ydelser inden for transportoptimering, materialehåndtering og prisoptimering, siger AMCS Groups koncerndirektør Jimmy Martin i forbindelse med overtagelsen af den danske virksomhed.


Gruppens software håndterer kritiske forretningsprocesser såsom kundekontrakter, serviceaftaler, ordremodtagelse, realtidsbaseret ruteplanlægning og sporing, vejesystemer, fakturering og avanceret rapportering. Transvisions produkter vil give et betydeligt løft til AMCS' produktportefølje ved at gøre det muligt for virksomheden at levere unikke systemer, hvor ruteoptimeringen er en integreret del. Det vil øge kundernes udbytte af løsningerne betydeligt. 


- I dag har AMCS primært sine aktiviteter inden for affaldshåndtering og ressourcegenbrug. Transvision arbejder med mange forskellige brancher, og deres position i disse markeder vil fungere som et brohoved og vil skabe vækst for resten af gruppen, siger Jimmy Martin, som sammen med Austin Ryan grundlagde AMCS Group i byen Limerick i Irland i 2003.


Transvisions grundlægger og administrerende direktør Ole Kessel siger, at han er umådelig stolt af, hvad Transvision og medarbejderne har præsteret over årene. 


- Vi har udviklet nogle af verdens absolut bedste systemer inden for vores område. Potentialet i vores produkter er enormt. AMCS har kontorer i syv lande rundt om i verden, og jeg er overbevist om, at vi med AMCS som ejere vil kunne udnytte vores potentiale globalt, siger han og fortsætter:


- Det har været udslagsgivende for mig, at AMCS har en klar vision om at videreudvikle Transvisions produkter og integrere dem med deres egne. I de senere år har vi selv udvidet vores produktportefølje massivt og har tilføjet mobilløsninger, webportaler og forecast-systemer. I samarbejde med AMCS vil udviklingen i vores produktporteføljer blive accelereret fra første dag.


Ole Kessel understreger, at Transvision har arbejdet sammen med AMCS i flere år.


- Vi kender og stoler på hinanden. Jeg er derfor overbevist om, at dette er et godt match, som vil komme vores medarbejdere, kunder og forretningspartnere til gode, siger han og tilføjer:


- Jeg selv og ledelsen i Transvision fortsætter i Transvision efter sammenlægningen med AMCS. Transvision vil grundet sin stærke position i markedet fortsætte under navnet Transvision. Jeg ser meget frem til at være en del af denne nye og spændende mulighed for Transvision.


AMCS og Transvision har kunder i nitten lande rundt om i verden. Med Transvision kan AMCS nu tilføje Danmark og Holland til de hastigt voksende kontorer i USA, Canada, Storbritannien, Irland, Sverige, Norge, Frankrig og Australien. 


Om Transvision
Transvision har arbejdet med avancerede systemer til transportplanlægning og -optimering siden de tidlige 80'ere. Transvision har udviklet sig til at være en væsentlig spiller i Nordeuropa og har i stigende grad formået at sælge sine systemer rundt om i verden. Transvision var forud for opkøbet ejet af administrerende direktør Ole Kessel og nøglemedarbejdere. 


Om AMCS Group
AMCS Group er en global leder inden for software og datafangst til miljø-, affalds-, genbrugsbranchen. Virksomheden blev grundlagt i 2003 i byen Limerick i Irland og har i dag mange af verdens største affaldsselskaber som kunder.  Transport-EPR-systemerne, ELEMOS og Tower, er gruppens hovedsystemer, som håndterer for godt 4 milliarder euro i kundetransaktioner årligt fordelt på over 20.000 biler og 2.000 lokationer. AMCS' softwareprodukter leveres enten i kundens IT-miljø eller som en hosted service. Produkternes værdig er, at de bidrager til reduktion i omkostninger, forbedring af servicegrader og øget overskud hos kunderne.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst