Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

DM i Skills har fokus på mennesker i transportuddannelserne

Fredag 24. oktober 2014 kl: 09:19
Af: Redaktionen

Der vil også blive sat spot på transportuddannelserne, når de danske håndværksfag skal dyste om guldet til DM i Skills 2015. DM i Skills er de årlige danmarksmesterskaber i håndværksfag, hvor elever kæmper om at blive de bedste i deres fag. Værtsskabet går på skift, og i år er Region Hovedstaden, Københavns Kommune og erhvervsskoler i regionen gået sammen med organisationen SkillsDenmark om at afholde danmarksmesterskabet, der foregår i Bella Center på Amager i dagene 8.-10. januar

Transportuddannelserne inden for lager-, chauffør- og redderområdet vil være repræsenteret ved DM i Skills som demonstrationsfag. Det vil sige, at dygtige lærlinge fra de forskellige fag vil demonstrere dele af uddannelsen i forskellige øvelser. Dog ikke som deciderede konkurrencer. De besøgende kan derfor også blive klogere på, hvilke muligheder en uddannelse inden for transportområdet kan tilbyde - og man kan selv få lov at prøve forskellige øvelser. Blandt andet kan man få lov at køre en tur i en lastbilsimulator. 


Derudover løber det endelige opgør i Cargo Cup af stablen til DM i Skills. Cargo Cup er folkeskolelevernes dyst i transportspillet Cargo Dynasty, hvor de dygtigste udtages og går videre til DM i Skills i løbet af efteråret. 


Om DM i Skills
  • DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne.
  • Omkring 260 unge deltager og de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.
  • Næste DM i Skills finder sted 8.-10. januar 2015 i Bella Center i København, hvor der forventes omkring 50.000 besøgende.
  • DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen - heriblandt grundskoleelever - erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder

DM i Skills 2015 indledes med en åbningsceremoni 8. januar kl. 9.00, hvor blandt andet statsminister Helle Thorning Schmidt (S) holder åbningstale.


Interesserede kan hente programmet for DM i Skills 2015 her:








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst