Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Messearrangører melder om flere udstillere

Tirsdag 21. oktober 2014 kl: 10:06
Af: Redaktionen

Broshuis Scandinavia og Ejner Hessel er tilbage på transportmessen i Herning, der finder sted i MCH Messecenter Herning i dagene 19. - 22. marts næste år. Med lastbilimportørerne og busserne tilbage på messen melder flere tidligere udstillere sig nu også klar til at tage til Herning

Messearrangører melder om flere udstillere
- Vi glæder os til at være med på transportmessen i Herning igen. Vi mærker optimisme og har spændende produkter i programmet, så vi kan tilbyde løsninger til alle typer specialtransporter. Det vil vi gerne ud og vise til vores kunder, siger administrerende direktør hos Broshuis Scandinavia, Preben Jensen-Holm.


På transportmessen IAA i Hannover sidst i september præsenterede trailerproducenten verdensnyheden SL-AIR, der har uafhængigt aksel ophæng, luftaffjedring og selvsporende aksler, som skiller sig ud, idet den er lavere, har en mindre egenvægt og har et styreudslag på op til 30 grader. 


Om SL-AIR-traieren kommer med til transportmessen i Herning, kan den danske direktør dog endnu ikke løfte sløret for.


- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne så SL-AIR i Herning til marts, men der er efterspørgsel efter den, så om det lykkedes, må vi se til i det nye år, siger Preben Jensen-Holm.


Ejner Hessel fremviser to trailermærker
Ejner Hessel, der blandt andet er kendt som forhandler af lastbilmærkerne Mercedes-Benz og Renault, har også et produktprogram, der favner bredere. På Transport 2015 er det trailerprogrammet, som der sættes fokus på.


- Vi ser frem til at møde kunderne på standen og vise vores brede produktprogram af tiptrailere, kærrer og vores nydesignede overførings anhænger, som vi forventer os meget af. Vi kan mærke, at markedet igen er positivt for trailere og anhængere, og dermed ser vi lyst på fremtiden. Derfor er Ejner Hessel klar til en ny omgang transportmesse i 2015, siger salgsassistent Flemming Jepsen fra Ejner Hessel.


Transport 2015, der forventes at blive Nordens største indendørs fagmesse for transportbranchen, finder sted for 13. gang i MCH Messecenter Herning fra 19.-22. marts 2015.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst