Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Messe i Hannover er klar til start med 322 verdensnyheder

Mandag 22. september 2014 kl: 10:50
Af: Redaktionen

Når den internationale udstilling af store og små erhvervskøretøjer - det er lastbiler og busser i bred forstand - åbner for publikum på torsdag i Hannover, kan de besøgende se det nyeste inden for landtransport af gods og passagerer - deriblandt 322 verdensnyheder

Arrangørerne oplyser, at der i alt deltager 2.066 udstillere fra 45 lande i den store messe, der har åbent til og med torsdag 2. oktober.
Messen bliver officelt åbnet torsdag 25. september, hvorefter der er fuld adgang til de mange haller og udendørsområder, hvor der også i år er flere danske virksomheder repræsenteret.


På Top-10 listen over udstillere er det også i år Kina, der ligger i toppen med 200 udstillere, Italien følger efter med 137 udstillere, mens Tyrkiet tager tredjepladsen med 113. Derefter følger Holland, Frankrig, Sverige, Polen, Storbritannien, USA og Belgien.

Også Argentina, Estland, Malaysia og Tunesien markerer sig blandt udstillerne.


Ifølge arrangørerne er et de centrale punkter for udstilerne i år, hvordan køretøjer og andet udstyr kan være online - og dermed kommunikere med omverdenen. Muligheden for at være online åbner for store muligheder for at optimere transporterne til gavn for både økonomi, trængsel og miljø.
Ud over de mange køretøjer, der er udstillet i hallerne og på de udendørs stande - og så man kun kan se og føle på, er der også mulighed for at prøve at køre i eksempelvis 21 forskellige el-drevne køretøjer. Der er også mulighed for at se køretøjer i aktion, hvor der er fokus på trafiksikkerhed, effektivitet, miljøvenlighed og online-kommunikation.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst