Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportministeren indvier det tredje spor på Den Fynske Motorvej

Onsdag 17. september 2014 kl: 09:54
Af: Redaktionen

Transportminister Magnus Heunicke (S) klipper snoren, når Motorvej E20 - Den Fynske Motorvej - udvides fra fire til seks spor mellem Nørre Aaby og Middelfart 6. oktober. Strækningen på godt ti kilometer i forlængelse af Lillebæltsbroen vil øge fremkommeligheden - og så står den færdig før tid

Udbygningen af Den Fynske Motorvej mellem Nørre Aaby og Middelfart står klar til brug mandag 6. oktober, hvor motorvejen går fra at være firesporet til at være sekssporet.


Arbejdet skulle egentlig først afsluttes til næste år. Men Vejdirektoratet og entreprenøren har arbejdet hurtigt, og derfor kan bilisterne før planlagt allerede til oktober få bedre plads på vejen.


- Det her er endnu et eksempel på, at det kan lade sig gøre at levere store anlægsprojekter til tiden og til prisen - og endda hurtigere end planlagt. Det er flot arbejde af Vejdirektoratet, entreprenøren og de hundredevis af arbejdere, der har knoklet for at få projektet færdig i rette tid, siger transportminister Magnus Heunicke, der fortsætter:


- Trafikken på Fyn har i mange år været domineret af en stadig stigende mængde tung godstransport og pendlere. Det har været en stor mundfuld at klare for fire spor. Vi har set lange køer og tæt kørsel, især ved uheld. På strækningen lige før Lillebæltsbroen på Vestfyn har motorvejen haft kapacitetsproblemer, og det har været et stort ønske for os at gøre noget ved det. Derfor ser jeg frem til at komme til Middelfart og indvie de nye spor."


Borgerne i Middelfart-området får med udbygningen bedre adgangsforhold til motorvejen gennem det nye tilslutningsanlæg 58a ved Aulbyvej. Det ekstra tilslutningsanlæg og de nye spor gør det nemmere at komme frem.


- Udbygningen bliver til fordel for erhvervslivet, som hurtigere får varer og medarbejdere frem og tilbage mellem landsdelene. Den gavner ikke kun motorvejstrafikanterne, men vil også styrke den regionale udvikling i Middelfart. Samtidig dæmper vi støjen på strækningen med støjdæmpende slidlag på asfalten og støjskærme, siger Magnus Heunicke.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst