Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Daggamle kyllinger tager flyet fra Aalborg

Onsdag 17. september 2014 kl: 09:45
Af: Redaktionen

Når Jørn Wolf fra Rugeriet Hellevad i Aalborg skal have et kuld nyudklækkede kyllinger fra Aalborg til København, skal det gå stærkt. Derfor kommer de på vingerne med Jetpak som hastetransport

- De skal af sted inden for 48 timer, for dér har de madpakke med, siger Jørn Wolf og forklarer, at når kyllingerne kommer ud, har de blommesækken strittende ud fra det sted på maven, hvor vi andre har navlen. Han fortæller, at blommen kan give dem næring de første to døgn af deres levetid. Derfor er det særlig vigtigt for Jørn Wolf, at han kan stole på, at transporten af kyllingerne ikke slår fejl.


Med et bredt netværk over hele landet, er det naturligt for Jetpak at løse den slags opgaver. Høj præcision, hurtig kommunikation og en service, der fokuserer på den enkelte kundes - eller kyllings - særlige behov, betyder, at Jetpak kan håndtere selv de mest usædvanlige transporter. Også når tiden er vigtig.


To gange om måneden kører Jørn Wolf derfor til Aalborg Lufthavn med omkring 150 daggamle kyllinger pakket i specielle luftkasser og med nøjagtigt så mange kyllinger i hver kasse, at de kan holde varmen.


Håndbåren service
I lufthavnen tager Jetpak imod kasserne, vel vidende at de levende kyllinger kræver ekstra forsigtig håndtering. Alligevel skal alle sikkerhedsprocedurer overholdes, og kasserne med de små kyllinger bliver scannet og undersøgt præcis som al anden bagage - omend med en del mere omsorg.


For Rugeriet Hellevad er ordningen fuldt tilfredsstillende, og det selvom de flyvende kyllinger koster Jørn Wolf en billet til omkring 2.000 kroner hver gang.


- Det fungerer rigtig, rigtig godt med fly gennem Jetpak. Selvfølgelig kunne vi selv køre til København med kyllingerne, men så skal man over broen og betale bropenge, så det bliver også hurtigt dyrt, siger Jørn Wolf, der har brugt Jetpak til den specielle ekspreslevering i en årrække.


- Der har aldrig været problemer. Det har fungeret så fint altid, siger Jørn Wolf.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Stort batteri i Maglebylille skal lagre strøm til lufthavn på Amager
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Islandsk lavprisflyselskab havde en ret god februar
- SVM-Regeringen giver tilskud til indenrigsflytrafik
- Sydnorsk fjordby får flyforbindelse til København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst