Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Banedanmark melder om normal køreplan på Kystbanen mandag morgen

Søndag 31. august 2014 kl: 20:59
Af: Redaktionen

Efter den kraftige regn natten til søndag har Banedanmark været i gang med at tømme spor og stationer for vand. Banedanmark melder søndag aften om normal køreplan på Kystbanen mandag morgen, og tæt på normal køreplan på S-banen

I takt med, at vandet er blevet pumpet væk, har Banedanmark tjekket spor, signaler, kørestrøm og gøre sporene klart til mest mulig trafik mandag morgen.


Togene på fjernbanen kan fra i morgen tidlig igen køre normalt mellem København Hovedbanegård og Hellerup Station, hvor trafikken var indstillet hele søndagen. Kystbanen vil således køre efter normal køreplan mandag morgen. DSB Øresund melder dog, at der på grund af logistikken efter skybruddet kan være kortere tog end normalt.


På S-togsnettet forventes der tæt på normal køreplan fra mandag morgen, dog med mulighed for enkelte aflysninger. Passagerer - og særligt passagerer, der bruger Farumbanen - opfordres til at holde sig orienteret på www.dsb.dk og rejseplanen.dk. 
 

Farum banen kører igennem tunnelen på Svanemøllen Station, der har stået helt under vand tidligere søndag. Banedanmark var søndag aften tæt på at have tømt tunnelen for vand, så man efterfølgende kan tjekke, at sporet og kørestrømsanlægget i tunnelen også er klart til mandag morgen.


DSBs værksted ved Svanemøllen Station har også været ramt af skybruddet i dag, hvilket har besværliggjort arbejdet med at efterse og klargøre togene. Derfor kan der være kortere tog med færre siddepladser end normalt i morgen. 





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst