Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Fynsk transportvirksomhed har skiftet navn

Torsdag 28. august 2014 kl: 22:00
Af: Redaktionen

Den fynske transportvirksomhed Aarslev Budcentral A/S er lagt sammen med datterselskabet Odense Logistik Center ApS og skifter samtidigt navn til Logistik Centralen A/S

- Vi oplever lige nu en øget interesse for en samlet logstikløsning. Derfor er det naturligt for os at lægge de to virksomheder sammen for at sikre en stærkere profilering, siger ejer og administrerende direktør Dennis Just.


Han forklarer, at det nye navn læner sig op ad den succes, transportvirksomheden har haft med at tiltrække eksempelvis e-handels-butikker, der efterspørger en enkel logistikløsning, hvor både lager og transport kan håndteres af én og samme virksomhed.


Med over 20 års erfaring med professionel lagerhåndtering og fragt- og budkørsel har den fynske virksomhed styr på logistikken. Logistik Centralens 36 biler kører tilsammen 1.100 km pr. time på de danske landeveje, og det både som hastetransporter, faste distributionsruter og specialtransporter for eksempel med præcis temperaturstyring.


Nye lager- og distributions-løsninger
Med den nye styrkede profil og sammenbygningen af kompetencerne og ekspertisen i de to selskaber bliver Logistik Centralen A/S en stærk logistikpartner for virksomheder i alle størrelser.


Logstik Centralens placering i Odense med en stor lagerbygning tæt på motorvejen over Fyn gør det nemt at hente og levere varer i hele landet inden for kort tid. Logstik Centralen tilbyder samtidig både traditionel lageropbevaring og mere specialiserede forretningskoncepter som for eksempel komplet lagerstyring og distribution for mindre web-shop, der hellere vil bruge tiden på at udvikle deres forretning, end på at pakke varer og holde styr på lageret.


Med mange biler, en kæmpe lagerbygning og to komplekse hjemmesider tager det lidt tid, at gennemføre et navneskift på alle platforme. Det grafiske skift foretages løbende over de næste par år i takt med at bilerne udskiftes. Der vil dog ikke være den store forskel i rutinerne for eksisterende kunder og samarbejdspartnere, da telefonnummer er det samme som hidtil.


Fakta og nøgletal om Logistik Centralen A/S:
Administrerende direktør: Dennis Just
Nettoomsætning:  Ca. 40.000.000 kroner
Antal biler: 36
Lager og distributionscentral: 10.000 kvadratmeter
Ansatte: 52
Adresse: Telehøjen Odense SØ






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst