Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

København er kåret til bedste krydstogtdestination i Østersøen

Fredag 15. august 2014 kl: 08:41
Af: Redaktionen

Det store arbejde med udviklingen af byens havneområder samt en høj standard af turistattraktioner sikrer København international opmærksomhed ved uddelingen af Bon Voyage Awards 2014.

Copenhagen Malmö Port (CMP) løb med sejren i kategorien Best Baltic Port foran St. Petersborg og Helsinki, da vinderne af Bon Voyage Awards 2014 i går blev offentliggjort. Det internationale Bon Voyage Magazine, er en online portal for krydstogtgæster og står bag uddelingen af krydstogtpriser i fire hovedkategorier. Prisen som Best Baltic Port hører under kategorien "Destinationer". I samme kategori vandt blandt andre Shanghai og Venedig som bedste destination i henholdsvis Asien og det østlige Middelhav. Det skriver Copenhagen Malmö Port i en pressemeddelelse.

Rejsemagasinet Bon Voyage Magazine har helliget sig krydstogtbranchen og giver gode råd til både nybegyndere og erfarne om alt fra valg af skib, beskrivelser af de bedste seværdigheder til smukke billeder og artikelserier. 

Juryens bedømmelse af København lægger vægt på byens rekreative havneområder, der blandt andet omgiver Langelinie og Nyhavn.  Et godt mix af butikker, boliger og attraktioner byder krydstogtgæsterne velkommen og giver mulighed for at opleve den gode stemning til lyden af bølgerne mod kajen.

-Det er glædeligt at vi har vundet endnu en pris. Det bekræfter at vi ligger i førerposition i Østersøen, men det har selvfølgelig kun kunne lade sig gøre med hjælp fra vores gode samarbejdspartnere, siger Arnt Møller Pedersen, krydstogtchef i Copenhagen Malmö Port.

En af disse samarbejdspartnere er Wonderful Copenhagen, som også glæder sig over at København stadig er værdsat hos krydstogtgæsterne.

-I Wonderful Copenhagen arbejder vi for, at sætte København på verdenskortet og tiltrække flere turister. Derfor er det også af stor betydning for os, at København vinder sådan en pris, siger Claus Bødker som er krydstogtchef hos Wonderful Copenhagen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst