Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Irma-pigen og postmanden går sammen

Tirsdag 29. juli 2014 kl: 14:23
Af: Redaktionen

Irma.dk og Post Danmark går sammen i en ny, stor satsning, der betyder, at Post Danmark fremover står for at levere varer fra Irmas online supermarked til kunderne. Som noget nyt vil postbudet også bringe varer fra Irma ud til danskere uden for hovedstadsområdet

- Vi kan se et spændende marked og et enormt potentiale i servicelogistik. Med udgangspunkt i vores kernekompetencer inden for logistik og distribution vil vi være dem, der omdeler alt det, som danskerne har brug for at få fragtet hjem, hvad enten det er pakker eller føde- og dagligvarer. Aftalen med Irma.dk er et oplagt partnerskab mellem to stærke brands til gavn for de stadigt flere e-handlende dagligvarekunder i Danmark, siger Henning Christensen, chef for PostNord Danmark, der er moderselskab for Post Danmark.


Irma.dk leverer i dag primært dagligvarer til kunder i hovedstadsområdet. Med Post Danmark som distributør udvides den ordning, så Irma.dk nu tilbyder levering til en større del af Danmark - blandt andet på Fyn og i Jylland. I hovedstadsområdet kan man fortsat få varerne leveret i en-times intervaller om eftermiddagen og aftenen.


Koncerndirektør Gregers Wedell-Wedellsborg, Coop, fremhæver, at ligesom Coop er førende i Danmark på fysiske dagligvarebutikker, vil koncernen også være det på netbaseret dagligvarehandel med irma.dk, der i år er vokset 80 procent målt på omsætningen.


- For at styrke servicen for vores kunder og komme ud til en større del af Danmark har vi indgået denne aftale med landets førende distributør, Post Danmark. Det sikrer pålidelig og fleksibel distribution, og vi glæder os til i fællesskab at udvikle dette forretningsområde, siger han.


På lageret i Albertslund pakker medarbejdere fra Irma.dk hver dag de friske dagligvarer i plastickasser og i lukkede termokasser til køle- og frostvarer.


Tre gange dagligt henter Post Danmark kasserne, som fordeles ud til de eksisterende distributionscentre i hele landet, hvorfra postbude sørger for at bringe varerne frem til kunderne. I hovedstadsområdet kan det ske allerede dagen efter, kunden har bestilt, mens det i øvrige dele af landet kan ske to dage efter.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst