Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Har du en idé til at gøre trafikken mere sikker?

Tirsdag 22. juli 2014 kl: 08:45
Af: Redaktionen

Så er du måske den oplagte kandidat til at modtage "Danskernes Trafikpris 2015". Ansøgningsfristen er 12. november 2014.

Det er GF Forsikring, der står bag "Danskernes Trafikpris", og der er netop nu blevet åbnet for ansøgninger til 2015-udgaven af prisen. Priskomiteens formand, Jesper Sølund, fra Rådet for Sikker Trafik, opfordrer ildsjæle til at søge. Formålet er at støtte lokale trafikprojekter og forbedre trafiksikkerheden i Danmark.

- Med Danskernes Trafikpris vil vi hjælpe nogle af de ideer godt på vej. Derfor opfordrer vi ildsjæle fra hele landet til at sende deres gode ideer ind til os, fortæller Jesper Sølund, dokumentationschef i Rådet for Sikker Trafik og formand for Danskernes Trafikpris' priskomite i en pressemeddelelse fra GF Forsikring.

Man skal hverken være ekspert eller kendt for at kunne komme i spil til Danskernes Trafikpris. Tidligere prismodtagere har været alt fra borgergrupper og private initiativtagere til skoler, foreninger og organisationer.
 - Senest er prisen bl.a. gået til et cykelprojekt i Haderslev, der giver internationale studerende mulighed for at stifte bekendtskab med den danske cykelkultur.. Et andet eksempel er en børnehave i Ejby, der får støtte til at bygge en trafiklegeplads. Vi har også støttet flere projekter, der har haft fokus på ældres trafiksikkerhed, fortæller Jesper Sølund.
 
Sådan sender du en ansøgning
For at komme i betragtning til Danskernes Trafikpris skal man gå ind på www.trafikpris.dk og sende en ansøgning med en beskrivelse af sin ide. Danskernes Trafikpris uddeler årligt ca. 200.000 kr.
 
Om Danskernes Trafikpris

Danskernes Trafikpris blev stiftet i 2005 af GF Forsikring med det formål at fremme trafiksikkerheden i Danmark. Pengene til prisen kommer fra GF Sikkerhedsdag, der foregår årligt på køretekniske anlæg over hele landet. Hver deltager betaler 100 kr. som går ubeskåret til Danskernes Trafikpris.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst