Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Fynsk transportmesse er oppe på 150 udstillere

Onsdag 23. april 2014 kl: 10:54
Af: Redaktionen

Transportinteresserede kan opleve mange nye produkter og udstillere, når transportmessen Vestfyn Trækker åbner 23. maj. I de tre dage, udstillingen ved motorvejsafkørslen ved Ejby på Vestfyn varer, vil 150 udstillere vise tusindvis af produkter på messearealet, der i år er oppe på 55.000 kvadratmeter

Efter et 2013, hvor transportmessen Vestfyn Trækker i Ejby holdt pause, lægges der ifølge arrangøren VGB Group Sales i år op til en udstilling med endnu flere nyheder end tidligere.


- Efter vi igen har udvidet arealet, denne gang til ca. 55.000 kvadratmeter, har vi fået plads til yderligere 13 stande. 150 udstillere er ny rekord, og de mange firmaer har flere produktnyheder at vise frem end nogensinde før. Man kan altså roligt forvente, at årets messe bliver rigtig spændende og indholdsrig, siger administrerende direktør Per Mikkelsen fra VBG Group. 


Han oplyser, at VBG i år har tilført ekstra personaleressourcer for bedre at kunne håndtere den store arbejdsbyrde, og at teltene som noget nyt placeres efter avancerede 3D-tegninger for at forebygge fejltagelser.
                                

Produktnyheder i stor stil
Vestfyn Trækker kan i år byde velkommen til et stort antal nye udstillere. En af dem er Hydropac A/S, der på sin stand fremviser virksomhedens eget program af hydraulikstationer og elstyringer til transportbranchen. 


- Vi er med, fordi vores samarbejdspartnere har positive erfaringer med at udstille på Vestfyn, og fordi vi netop har fået det danske agentur på radiostyringer fra Sistematica. Dermed bliver vi stærkere og mere konkurrencedygtige på totale hydraulikløsninger inklusive fjernbetjening, der lever op til de strengeste sikkerhedskrav. Det har vi store forventninger til at vise landets opbyggere, siger direktør Jesper Frederiksen fra Hydropac A/S.
                      
           
Også VBG selv viser produktnyheder frem på årets messe. På firmaets stand kan man opleve en bred vifte af nyheder inden for trækbjælker, gavlsæt og koblingstilbehør. 


- Jeg vil fremhæve vores nye trækbjælke C7, som er en stærkere udgave af den traditionelle DB 75V, og som lever op til de nye regler for helbilsgodkendelse. Trækbjælken fås også med overdrejningsindikator, der deformeres ved overbelastning af koblingen. Man kan desuden se nærmere på koblingen 795VR, som er bygget til ekstreme forhold, og som sagtens klarer de nye kombinationer og totalvægte, siger salgskonsulent Kim Kristensen fra VBG.
 

Man kan også opleve masser af biler, der er godkendt efter emissionsstandarden Euro 6, som er et krav til nye lastbiler fra i år. Eksempelvis fremviser Scania en række nye modeller fra serien Streamline samt en renovationsbil med Euro 6 gasmotor.
         
                        
- Ikke kun motorerne er optimeret for at give de nye Streamline fremragende brændstoføkonomi. Eksempelvis muliggør aerodynamiske forbedringer på spoilere, førerhus og sideskørter yderligere brændstofbesparelser på op mod 3 %. Samtidig er bilerne udstyret med nye, avancerede systemer, der giver mulighed for at holde gennemsnitshastigheden i top og brændstofforbruget i bund ved stigninger og nedkørsler, siger salgskonsulent Peter Madsen fra Scania Danmark A/S.


Om Vestfyn Trækker
Vestfyn Trækker - Transport & Logistik ved motorvejen i Ejby er årets største transport- og logistikudstilling. På messen kan man møde alle væsentlige lastbilmærker samt en lang række opbyggere og forhandlere af øvrigt materiel. Desuden deltager mange udbydere af tilbehør og serviceydelser samt brancheorganisationer og fagmedier. 
Messen forventer i år mellem 6.000 og 10.000 besøgende.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst