Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Kurt Beier A/S køber Transitgården i Padborg

Tirsdag 22. maj 2012 kl: 09:24
Af: Redaktionen

Anpartsselskabet bag Transitgården i Padborg godkendte på generalforsamlingen tidligere på måneden et salg af anparterne i selskabet til transportvirksomheden Kurt Beier A/S

Nu er papirerne underskrevet og handlen dermed effektueret. Det betyder, at den nye ejer overtager selskabet og den tilhørende ejendom øjeblikkeligt. Transitgården har i årtier været drevet som tankstation, cafeteria med videre. I 2010 valgte forpagteren Q8 at ophøre med driften.

Kurt Beier A/S har i en årrække været lejer af dele af ejendommen, først hos Q8 og siden i direkte aftale med ejerne.

Transitgården blev indviet i 1957. Dengang lå bygningerne i Kruså. Med både servicestation, omlade- og vaskeplads, toldkontrol og FDE-kontor blev stedet hurtigt samlingspunkt for eksportvognmændene.

Da motorvej E45 til den tyske grænse stod færdig i 1978, lå Transitgården forkert, fordi det nye dansk/tyske toldområde var i Padborg. Et nyt Transitgården stod derfor klar i Padborg omkring 1980.

Det nye transitgårdsanlæg var i løbet af 1980'erne og 1990'erne den plet i Danmark, hvor flest eks-portchauffører mødtes over en kop kaffe, før turen gik sydover.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at lave en aftale, der er fornuftig for alle parter. Det er også med stor tilfredshed, at vi noterer os, at den nye ejer vil investere i istandsættelse af ejendommen og dermed bidrage til et løft af den vigtige kompetence-klynge for lastbiltransport i Padborg, siger Mogens Therkelsen, der indtil salget har fungeret som formand for ApS Transitgården.


ApS Transitgården har igennem en længere årrække ejet ejendommen "Transitgården", som tidligere har været et yndet stop for især den internationale lastbiltrafik. Ejerkredsen har hidtil bestået af organisationerne ITD, Dansk Transport og Logistik samt Dansk Møbeltransport Forening.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandler af store og små køretøjer er tilfreds med 2023-resultatet
- Lastbilchauffør blev overfaldet af to mænd på rasteplads ved Holbæk
- 47 fik guldmedaljer ved DM i Skills 2024
- Chauffører underviser skolebørn i trafiksikkerhed
- Fredag 19. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst